Búvóhelyek Budapesten a Corvin sétányon...

-Ha kell egy szoba pár órára. Hívj minket!

-Ha szeretnéd évfordulótok alkalmából meglepni párod egy kellemes és romantikus estével. Ránk számíthatsz!

-Ha a mozi után jó lenne még összebújni. Keress minket!

 

GYakran Ismételt Kérdések:

K: Egyedül, vagy többen is mehetünk (3-4 fő?!)
V: A búvóhely csak párok részére kiadó! Prostikat, ittas egyéneket,  ápolatlan személyeket NEM engedünk be az apartmanjainkba! Ha többes gabalyodásra vágytok, vagy castingolni szeretnétek azt máshol tegyétek meg. Ilyesmit NEM támogatunk! Prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket NEM fogadunk az apartmanjainkban!

K: Mi van ha nem értek el? Nem kapcsolható a szám? Stb.
V: A napokban többen is jelezték hogy a számunk hívásakor azt mondta be a szolgáltató hogy a "hívott szám nem kapcsolható" vagy "előfizető nem kapcsolható". Nos, a számunk él. Csak a technika ördöge játszik néha (nem csak velünk).! Ha nem értek el azonnal, vagy ilyesmit tapasztaltok ne ijedjetek meg hanem hívjatok újra.:-)

 

K: Miért jobb hozzánk jönni, mint motelbe?
V: Nálunk átveheted a kulcsot még a partnered megérkezése előtt. Így úgy fogadhatod a hölgyet mintha a saját lakásodban lennél. Neki nem kell találkoznia harmadik személlyel!

 
K: Mennyivel előtte szóljak ha foglalni szeretnék?
V: Foglalást aznap is felveszünk (a szabad helyek függvényében), csak szóljatok előtte legalább 3-4órával. Elérhetőek vagyunk reggel 7órától, este 24óráig, hétfőtől-vasárnapig.

K: Mi van ha hívsz, de nem vesszük fel?
V: Folyamatosan telefon közelben vagyunk. De lehet olyan szituáció amiért nem tudjuk felvenni a telefont (erre max.1% esély van). Ilyen esetben vissza hívunk (csak diszkréten megcsörgetünk!). Sajnos volt már rá példa hogy a szolgáltató hibájából nem volt elérhető a számunk. Ilyenkor NE keseredj el! Hívj újra később!:-)

K: Mi van ha hívsz, de nem elérhető a telefonszámunk?
V: A legfontosabb: ne ess kétségbe! Elöfordult már hogy a szolgáltató antennát karbantartott, meg hasonlók így nem volt elérhető a telefonszámunk. Ez ritka mint a fehér holló! :-) Ha nem érsz el, próbálkozz később!


K: Milyenek a lakások?
V: Minden, általunk kínált apartman új építésű. Minden esetben IKEA-s bútorokkal felszerelt, ízlésesen berendezett, hangulatos és diszkrét. Így mindegyik kiemelten jó állapotban áll a vendégeink rendelkezésére.

K: Mi található a lakásokban? Van e szórakozási lehetőség?
V: Két fő részére: friss ágynemű, törölköző, tusfürdő stb. Lakásainkban található TV, rádió, dvd (USB csatlakozási lehetőség), Wi-Fi (utóbbi lakásonként változhat). Tehát a kikapcsolódás garantált.:-)

 
K: Mikor kell fizetnem? Hogy tudok távozni?
V: Fizetni érkezéskor kell előre a helyszínen, ha el akartok menni, csak ki sétáltok.(A kulcsot előre megbeszélt helyen kell hagyni).

K: Mikor kapom meg a kulcsot?
V: A helyszínen, a kollégánk adja át a megbeszélt időben. Ha te szeretnéd fogadni (egyedül) a partnered, akkor a kulcsot előbb is át veheted (itt nem órákra gondolunk, hanem 10-15 perccel a megbeszélt idő előtt).

K: Akkor van ott valaki a lakásban?
V: Nincs, a lakás üres. Csak ketten lesztek. (A lakásban csak az a KÉT személy tartózkodhat aki kivette. Harmadik személy látogatóba sem mehet be az apartmanba!)

K: Az árak hány emberre vonatkoznak?
V: A listaáraink minden esetben páronként értendők! Tehát rád és a partneredre vonatkoznak. (A lakásban csak az a KÉT személy tartózkodhat aki kivette. Harmadik személy látogatóba sem mehet be az apartmanba!)

K: Mi hárman szeretnénk menni. Van rá mód?!
V: Nincs. A lakásban csak az a KÉT személy tartózkodhat aki kivette. Harmadik személy látogatóba sem mehet be az apartmanba! Továbbá prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket SEM fogadunk az apartmanjainkban!

K: Olvastam hogy este 19-20óra után már csak egész estére bérelhetünk. Ez azt jelenti hogy ott kell maradnunk reggelig?!
V: Nem! Ez azt jelenti hogy este 20óra után már csak egész éjszakára bérelhettek. Erre van egy kedvező csomagunk, ami este 20órától, reggel 8-ig tart. Ennek díjáról az "ÁRAINK" menüpontban olvashatsz. Persze ha előbb szeretnétek távozni a lakásól, akkor előbb is mehettek. De a fent említett díjat akkor is ki kell fizetni.

K: Összetörtem valamit, mi a teendő?
V: Ha ilyen történik, kérlek jelezzétek. A kárt természetesen meg kell téríteni. Bármiféle komolyabb (szándékos) rongálás, eltulajdonítás/lopás automatikus feljelentést von maga után!

K: Nagyobb rendetlenséget hagytunk magunk után. Mi a teendő? V: Az extra takarításnak extra költsége van, aminek a díja: 3000Ft.

K: Használhatunk olajat a lakásban?
V: Nem! Az ágynemű rosszul viseli az olajat. Egy garnitura ára: 5000Ft Ez érvényes a matracra is (mármint az hogy vigyázzatok rá!)! Tehát ha valaki a matracot, illetve az ágyneműt olyan szinten koszolja össze (nem csupán olajjal!) ami hagyományos mossásal nem szedhető már ki, meg kell térítenie az árát!

K: Hova dobhatom a szemetet?
V: A konyhában, szobában találtok szemetest. Hamut és csikket a szemetesbe NE önts!

K: Dohányozhatunk az apartmanokban? V: Nem! A dohányzás az apartmanokban tilos! Ahol van erkély vagy kertrész (Pl.: C1 apartman, CG apartman), ott az erkélyen illetve a kertben lehet dohányozni, a lakásokban sehol sem!

K: El kell mosnunk a poharakat, tányérokat amiket használtunk?
V: Nem! A mosogatás a mi dolgunk. Nektek csak jól kell érezni magatokat.:-)

K: Hol találok ágyneműt, törölközőt?
V: Az ágyneműt már frissen az ágyon találjátok, a törölköző is ki lesz készítve. Az árban amit kifizettek egy garnitúra van benne: 1-1 törcsi, 1 lepedő, és a párnák (ezek mind az ágyon kikészítve fogadnak majd). Kérünk midnenkit csak a kikészített ágyneműt használja! Köszönjük!

K: E-mailben is foglalhatok?
V: Nem.  Foglalni csak telefonon, számkijelzéssel tudsz! (Rejtett számos hívásokat, vezetékes vagy munkahelyi számokat nem veszünk fel!)

K: Szabad e gyertyát gyújtani?
V: A tűzveszély, illetve a nehezen eltávolítható faggyú miatt a GYERTYA GYÚJTÁS TILOS!

K: Szabad e hangoskodni? V: Nem! Az apartmanok társasházakban találhatók, melyeknek a szabályzata tiltja a hangoskodást! Ha valaki nem tartja be a szabályt megszakítjuk az ott tartózkodását! Ti kultúrált és diszkrét lakásokat vártok el tőlünk, mi pedig kultúrált viselkedést!

K: Nem jött el a partnerem, valami közbe jött. Mi a teendő?!
V: A foglalás szóbeli szerződésnek minősül! A foglalást 24 órán belül már nem mondhatod le! Azt vagy aznap, vagy legközelebb ki kell fizetned (vagy átutalással is rendezheted)! Ha még időben jelzed (előző nap 12óráig díjmentesen lemondhatod a foglalást) akkor törlünk és nincs semmi anyagi vonzata a dolognak.

K: Késünk: Nem találtunk parkoló helyet, dugó volt a városban, nem jött a megbeszélt időben a partnerem stb.
V: Nálunk fontos a pontosság! Ha nem értek oda a megbeszélt időben, a kollégám nem tud rátok várni, mivel tovább kell mennie a többi lakáshoz. (Igazságtalanság lenne ha más, aki pontosan érkezik azért ne kapja meg a kulcsot mert TI késtek!) Tehát a késés a TE felelősséged. Ha nem tudod időben átvenni a kulcsot számolni kell azzal hogy csak 1 vagy másfél óra múlva kapod meg a lefoglalt lakás kulcsát. A fizetendő díj ettől nem változik, sem a távozás időpontja! A késést mindenképp (előre!) jelezzétek! Ne akkor csörögjetek ha már ott kellene lenni a megbeszélt helyen és időben! Köszönjük!

K: Kocsival jövök. Hol tudok parkolni (Corvin negyed, Corvin sétány)?
V: - A Corvin negyedben nem rég fizetős lett a parkolás, de sok parkoló van a Sétány közelében:

1. A Corvin Plaza mélygarázsában (24 órás garázs) hétvégén ingyenes a parkolás (szombat-vasárnap), hétközben pedig az első óra ingyenes, utána óránként kell fizetni.

2.Őrzött parkoló (200Ft/óra) a Leonardo Da Vinci utcában is (az utca keresztül szeli a Corvin sétányt). A parkoló nyitott, nem fedett:

3. Őrzött parkoló a Corvin Parkolóházban (0-24-es parkoló), 300Ft/óra. A parkoló fedett! Van fél napi jegy és napi jegy is. Link: Corvin Parkolóház

4. Ha ennyi parkolási lehetőség sem elég, használd a "holparkoljak.hu" oldalát. Link: holparkoljak.hu

K: Kocsival jövök. Hol tudok parkolni (IX. kerületi Dandár utcai búvóhely)?

V.:. A parkolás az utcán fizetős.

2. A Mester utcai Páva parkolóház 5 perc séta. árakat, elérhetőséget itt találsz: http://www.holparkoljak.hu/parkolo/P%C3%81VA%20parkol%C3%B3h%C3%A1z

K: Kocsival jövök. Hol tudok parkolni (V. kerületi Veres Pálné utcai búvóhely)?

V.:. - Több parkoló is található a Veres Pálné utcai Búvóhely közelében:

http://www.franklinhaz.hu/hu
http://www.vaciutcacenter.hu/
https://all.accor.com/hotel/1765/index.en.shtml

Ha ennyi parkolási lehetőség sem elég, használd a "holparkoljak.hu" oldalát. Link: holparkoljak.hu

 

K: Kocsival jövök. Hol tudok parkolni (XIII.kerületi Árpád hídi búvóhely)?

V.: A parkolás az utcán fizetős lett. A közelben a Hajdú utca ingyenes még (Porsche Pest mögött)

Kérjük ha kocsival érkezel, számolj azzal is hogy le kell parkolnod is kell. Mindenképp előbb érkezettek, ne késsetek emiatt! Köszönjük!

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljetek a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessétek át. Köszönjük!

 

Búvóhely Budapesten - a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájkolj most:
 

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljen a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessék át. Önök is, ti is, és más vendégek egyaránt! Köszönjük!

Telefon:

Hívj minket bizalommal!

Tel: +36-30-502-7755
www.buvohely.iwk.hu
www.buvohely-corvin.iwk.hu