Szoba órákra Budapesten a Corvin sétányon...

-Ha van kivel, de nincs hol. Hívj minket: Budapesti búvóhelyeink a Corvin sétányon, akár azonnal a rendelkezésetekre állnak.

-Ha szeretnéd elkápráztatni a párod: vágj fel neki egy igazán elit apartmannal a Corvin sétányon.

-Ha a baártnőd úgy érzi rosszalóan néz rá a portás egy motelben: Hívj minket! Nálunk elég ha TE átveszed a kulcsokat. Utána már úgy fogadhatod a partnered mintha a saját otthonodban tennéd. Neki pedig nem kell találkoznia harmadik személlyel! Ne feledd: nálunk első a diszkréció!

Hozzájárulás (árak):

 

ÁRAK:


Az áraink EGY PÁRRA, azaz 2 FŐRE VONATKOZNAK (harmadik személy látogatóba se mehet az apartmanokba!).0-2 óra: 6500 Ft (2 fő részére - természetesen ennél több időre is foglalhatsz, de a minimum az 2óra)

3 óra: 7500 Ft (2 fő részére)

4 óra: 8500 Ft (2 fő részére)

5 óra: 9500 Ft (2 fő részére)

6 óra: 10.500 Ft (2 fő részére)

7 óra: 11.500 Ft (2 fő részére)

8 óra: 12.500 Ft (2 fő részére)

12 óra: 14.000 Ft (2 fő részére)


Egész nap(24 óra): 18.000 Ft (2 fő részére)

Extra takarítás + 2.000 Ft. Egyéb károkozás 5.000Ft-tól!

Éjszakai ár (este 20.00 után minden foglalást éjszakai árral számolunk).

Teljes éjszakára, vasárnaptól-csütörtökig (20 és 08 óra között): 9000 Ft (2 fő részére)

Teljes éjszakára, pénteken és szombaton (20 és 10 óra között - ne keljen korán kelni ): 11.000 Ft (2 fő részére)

Ha reggel tovább szeretnétek maradni, vagy korábban érkeznétek az külön megbeszélés tárgya!

Teljes hétvége: szombat és vasárnap egész nap, 2 éjszaka (szombat reggeltől, vasárnap estig vagy hétfő reggelig): 23.000 Ft (2 fő részére) Ha csak szombatra jönnétek, vagy csak vasárnapra akkor a 24 órás ár az érvényes! Lásd feljebb.


Kedvezmények/Akciók:


- "Mert segítenek ha kell" kedvezmény csomag:
1.000 forint "közszolgálati kedvezményt" biztosítunk foglalásod árából, ha igazolványt mutatsz fel mint rendőr, katona, katasztrófavédelmis, tűzoltó, polgárőr, EÜ dolgozó (pl mentős, orvos, ápoló, egyéb kórházi dolgozó)! (csak igazolvány felmutatásával él a kedvezmény - bemondásra nem. Ezt a foglaláskor előre jelezzétek a telefonban. Más kedvezménnyel nem vonható össze!)

FONTOS! Este 20 óra után már csak egész éjszakára tudtok foglalni (éjszakai ár érvényes)!

Prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket NEM fogadunk az apartmanjainkban! - Nem, akkor sem ha pluszban fizetnél érte.

Kérünk mindenkit hogy rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel!

Kérünk mindenkit hogy a saját mobiljáról hívjon, ne a benti cégesről! Rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel! Továbbá vezetékes számról, munkahelyi telefonszámról szintén nem tudsz foglalni. A foglalás szóbeli szerződésnek minősül!

Diszkréció és luxus Budapest legjobb búvóhelyein, a Corvin sétányon és a Belvárosi legjobb búvóhelyén a Veres Pálné utcában. Várunk V. kerületi Búvóhelyeinken is.

Búvóhely a Corvin Sétányon | Búvóhely pároknak | Lakás órákra | Randikuckó | Búvóhely Budapest | Találkahely | Ha kell egy lakás | Találkahely pároknak | Lakás pároknak | Szoba órákra | Búvóhelylista I Búvóhelytérkép I Búvóhely V. kerület I Búvóhely Belváros I Búvóhely Veres Pálné utca IBúvóhely Budapest: A legjobb búvóhelyek a Corvin Sétányon és a legjobb V. kerületi búvóhelyek. Mit adunk még? Teljes diszkréciót ;-)

Prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket NEM fogadunk az apartmanjainkban!

Búvóhely Budapesten - a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájkolj most:

 

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljen a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessék át. Önök is, ti is, és más vendégek egyaránt! Köszönjük!

Telefon:

Hívj minket bizalommal!

+36-30-502-7755
 

 
http://buvohely.eu