Ha kell egy lakás a Corvin negyedben...

-Ha a kocsiban szűkös a hely. Hívj minket! Hatalmas franciaágyakkal, és diszkrécióval várunk búvóhelyeinken a Corvin sétányon.

-Ha végre nyugodt körülmények között szeretnél a partnereddel megnézni egy dvd-t. Hozd el hozzánk. Nálunk kellemesen tölthetitek el az időt (nem csak film nézéssel).:-)

-Ha ebédidőben közelebbről is megismerkednél a kollegáddal/kolleganőddel.. foglalj nálunk egy búvóhelyet és fogyasszátok el ott az ebédet. Biztos jobban ízlik majd a desszert is utána.:-)

Elérhetőség, foglalás:

Elérhetőek vagyunk reggel 7órától, este 21 óráig, hétfőtől-vasárnapig. Foglalást aznap is felveszünk, cak szóljatok előtte legalább 2-3 órával.

 

Telefon: +36-30-502-7755

Kérünk mindenkit hogy rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel! Továbbá kérünk mindenkit, hogy céges, vezetékes, illetve rejtett számról szintén ne hívjatok! A diszkréció megőrzése közös érdek!

Prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket NEM fogadunk az apartmanjainkban!

Búvóhely Budapesten - a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájkolj most:

 

Ha még több részletre vagy kíváncsi (Foglalás menete, parkolás, szabályok) OLVASD EL A GYakran Ismételt Kérdések részt!

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljen a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessék át. Önök is, ti is, és más vendégek egyaránt! Köszönjük!

Búvóhely a Corvin sétány: új építésű elit apartmanjaink csak rátok várnak!

 
 

Telefon:

Hívj minket bizalommal!

+36-30-502-7755
www.buvohely.iwk.hu
www.buvohely-corvin.iwk.hu