Apartmanjaink:

 

Veres Pálné Búvóhely, Búvóhelyek az V. kerületben:

Megnyílt Veres Pálné utcai Búvóhelyünk! Búvóhely az V. kerületben.

Igényes, klímás apartmanokkal várjuk vendégeinket. Ingyenes Wi-Fi, kábel tv, francia ágy, zuhanyzós fürdőszobák, sötétíthető ablakok. Hangulatos, fiatalos lakások.

Hívj most! Foglalj most egy igényes V. kerületi búvóhelyet:
CG Apartman/span> (stúdió apartman a Corvin sétányon, amerikai konyha, kádas fürdő, nagy francia ágy, belső kertre néző erkély, kábel TV prémium csatornákkal, Wi-Fi) Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a CG kód-ra:

 

 

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

 

 

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

 

 

 

F6 Apartman a Corvin negyedben (nappali + hálószoba, amerikai konyha, kádas fürdő, nagy francia ágy) Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a F6 kód-ra:

 

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin negyed

Búvóhely Budapest

Szoba órákra

Szoba órára

T 204-es apartman a XIII.kerületben (külön hálós + nappalis apartman az Árpád hídnál (2 percre a metrótól), kádas fürdő, nagy francia ágy, belső kertre néző erkély, kábel TV, Wi-FI) Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a T 204 - es kódra:

XIII.kerületi búvóhely

Búvóhely Árpád híd

Búvóhely az Árpád hídnál

Árpád hídi búvóhely

Búvóhely a XIII.kerületben

Búvóhely 13ker

Búvóhely Budapesten

Szoba pár órára

 

IX.kerületi búvóhely (D1 apartman - Dandár utcai búvóhely - Közel a Lechner Ödön fasorhoz és a Boráros Térhez, és ha a párod meglátja: közel a boldogsághoz! - A búvóhely Budapest egyik legfrekventáltabb részén, mégis eldugott, csendes kis utcában található. Ahol mindig akad parkolóhely és biztonságban tudhatod a kocsid is míg a kedveseddel töltesz néhány órát.

Képek hamarosan...

 

Ha sikerült választani, nincs más dolgod mint hogy felhívsz: bemondod a kiválasztott apartman kódját és máris meg tudod szabad e az általad kért időben. :-)

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljen a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessék át. Önök is, ti is, és más vendégek egyaránt! Köszönjük!

Búvóhely Budapesten - a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájkolj most: